Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

СТАТИЈА ВТОРА – на Велики Петок

1. Достојно е, Жизнодавче, да Те славиме; Рацете на крст ги рашири; Ја победи сета сила пеколна. 2. стих: Господи, Твоите раце ме создадоа, вразуми ме и ќе се поучам од Твоите заповеди. Достојно е, Да Те величаме, Создателе, Твоето страдање не спаси нас; Од погибелта се избавивме. 3. стих: Боже, тие што се плашат […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: