Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Православен ден на жената

Гледам како по социјалните мрежи денот на жените мироносици се претставува небаре е некаков „православен осми март“. Сепак, би било добро доколку избереме да бидеме малку попретпазливи кога правиме такви и слични паралели. А можеби би било најдобро и воопшто да не ги правиме. Реално, не постои „православен ден на жената“. Обидите да се направат […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: