Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Преподобен Гаврил Велички - Патиштата што водат кон Бога... (24.05.2016)

Па поради тоа, молитвата кон Бога претставува не само леб на душата, туку нешто повеќе од тоа – нејзин живот. А Бог, Кој ги знае и гледа нашите потреби и желби, ќе направи она што секој татко би го направил за своето добро и послушно дете, зашто Бог е Татко на татковците. Татко на сите.“

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: