Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Пендаровски да се извини на народот за ова трошење на нивните пари за себепромоција

Каков дебакл - Стево Пендаровски си нарачал со парите на граѓаните си платил, и со вработените од неговиот кабинет се фали дека бил човек од народот.
News image

Среда, 1 Декември 2021

News image

Сабота, 27 Ноември 2021

News image

Сабота, 27 Ноември 2021

News image

Петок, 19 Ноември 2021

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: