Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

БИТКА ЗА ДУШАТА!!!

Доцна вечерта, еден човек умира на креветот во својата куќа. Тој беше напреднат во години, но не можеше да каже за себе дека соодветно се подготвил за смртта: предоцна сфати дека патот до вечноста започнува од раѓањето, а не на прагот на смртта ...И така неговата душа страдаше и страдаше.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: