Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Сенароден собир против Законот за родова еднаквост и Законот за матична евиденција (29.06.2023 18:07))

Со благослов на Светиот архијерејски синод на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија, на 29.6.2023 година, во Архиепископскиот Соборен храм „Свети Климент Охридски“ – Скопје, по завршувањето на Вечерната богослужба и на Молебниот канон кон Пресвета Богородица,

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: